Onderweg

Voor de verandering eens in het Nederlands. Inmiddels ben ik bijna een jaar onderweg met C.Inc en nooit had ik gedacht dat ik zo zou genieten van het zelfstandig zijn. 

Natuurlijk voelt het soms onzeker, willen veel mensen je expertise gebruiken, zonder daarvoor te willen betalen en loop ik tegen teleurstellingen aan wanneer iets niet door gaat. 

Al dat alles weegt niet op tegen de positieve energie, de toffe projecten, de inspirerende momenten aan een willekeurige lunchtafel wanneer ik weer eens aan het office crashen ben en de nieuwe of vernieuwde ontmoetingen met nieuwe en oude bekenden. 

Regelmatig heb ik mijzelf de vraag gesteld: “Wie ben ik?" Wat blijft er van mij over wanneer ik geen groot/bekend bedrijf en functietitel achter mijn naam heb staan…. Inmiddels weet ik wat mijn kracht is, en daar kan ik altijd op terugvallen. Net zoals ik altijd kan terugvallen op een aantal mensen in mijn leven waar ik altijd terecht kan voor; een luisterend oor, inspiratie, opbouwende kritiek of een woord van steun. Jullie weten wie jullie zijn.; oneindige dank en liefde daarvoor. 

 Afgelopen vrijdag vroeg ik tijdens een vrijdagmiddag sessie in mijn Clubhuis aan Niels; Waar ga jij je oprichten komend jaar? En uiteraard kreeg ik die vraag terug. Er kwam één woord in mij op; Focus.

Focus op de projecten waar ik NU mee bezig ben, nee durven zeggen en dus kwaliteit versus kwantiteit.

Focus op mijzelf omringen met positieve mensen

Focus op dat waar ik het meest gelukkig van word. 

Focus op dat waar ik goed in ben.

Focus op wat C.Inc doet; bedrijven, merken en personen/talenten helpen om hun doelen te bereiken.